Potrebujemo vašo pomoč

Spoštovane članice in člani, simpatizerke in simpatizerji ter vsi ostali, ki nas spremljate.

V SMC si prizadevamo za izboljšanje stanja v naši družbi, zato smo naš program zgradili na družbeni odgovornosti, človekovem dostojanstvu, pravni državi, inovativnosti in trajnostnem razvoju.

Za svoje uspešno delovanje potrebuje stranka tudi finančna sredstva. Ta sestavljajo članarine, proračunska sredstva ter prostovoljni prispevki. Vabimo vas, da nam pri uresničevanju naših skupnih ciljev po svoji volji in moči finančno pomagate in tako omogočite stranki postati stičišče sposobnih ljudi, dobrih idej in vrhunskega znanja.

Prispevate lahko na:

 

Spodaj si lahko ogledate vzorec izpolnjenega obrazca UPN. Kliknite na sliki za povečavo.

 

placilni_nalog_abanka

Nakazilo na račun odprt pri NOVI KBM d.d.

Koda namena: OTHR
Namen: Prispevek ali Donacija
BIC: KBMASI2X
IBAN: SI56 0400 1004 6321 369
Referenca: SI00 – “datum v obliki leto, mesec, dan (LLLLMMDD, npr. 20150324)”
Naziv: SMC
Naslov: Beethovnova ulica 2
Pošta in kraj: 1000 Ljubljana

Iskrena hvala za zaupanje.


Prispevke fizičnih oseb lahko stranka pridobiva v skladu z Zakonom o političnih strankah.

Ti prispevki ne smejo v skupnem znesku v enem letu presegati desetkratne povprečne mesečne plače na delavca v Republiki Sloveniji po podatkih Statističnega urada RS za preteklo leto (povezava na podatek koliko je to).

 


Namenite del vaše dohodnine SMC

Za pomoč pri uresničevanju naših ciljev – pravne države, predvidljivega in enostavnega poslovnega okolja, ustvarjalne, zdrave, inovativne, kompetentne in socialne družbe ter odprtega dialoga s civilno družbo – vas vljudno prosimo, da za nadaljnje uspešno delovanje Stranke modernega centra namenite del vaše dohodnine.

pdf OBRAZEC za namenitev dela dohodnine za donacije

Kako namenite del dohodnine?
Zahtevo za namenitev lahko oddate pisno ali ustno na zapisnik pri vašem pristojnem davčnem organu ali prek sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si/.
Obrazec za zahtevo je priložen temu dopisu.
Davčna številka Stranke modernega centra je 95973257.

Kolikšen del dohodnine lahko namenite?
Davčni zavezanci lahko namenite do 0,5% svoje dohodnine.

Rok za oddajo zahteve
Prosimo Vas, da zahtevo v čim krajšem možnem času oddate osebno ali po pošti pri pristojnem finančnem uradu oz. preko storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki, najkasneje do 28. 12. v tekočem letu, tako da bo lahko finančni organ vašo zahtevo pravočasno upošteval.

 

 


Za dodatne informacije o prispevkih stranki se lahko vedno obrnete tudi na naš sekretariat na telefonsko številko +386 1 2446 550 oziroma tudi prek e-pošte na info(at)strankasmc.si.