SMC in predsednik dr. Cerar po klavzuri: Stranka raste in je enotna

V soboto in nedeljo, 5. in 6. septembra, je potekala dvodnevna klavzura vodstva stranke, poslanske skupine ter naših ministric ter ministrov. Stranka raste in je enotna, je ob koncu delovnega vikenda povzel predsednik dr. Miro Cerar. “SMC je enotna in odprta za sodelovanje in pogovore z vsemi strankami in civilno družbo.” Predsednik je ob begunski krizi znova izpostavil humanitarnost in solidarnost ter opozoril na integracijski vidik in varnostno razsežnost. V torek, 8. septembra, ob 18h bo potekalo tudi delovno omizje SMC v Maxi klubu v Ljubljani z naslovom “Za solidarno Evropo – pomagamo”. Vabilo na omizje najdete  TUKAJ.

Ob robu strankine delovne konference so potekali uradni pogovori dr. Cerarja z evropsko komisarko mag. Violeto Bulc ter bilateralna srečanja komisarke z ministrom za infrastrukturo Petrom Gašperšičem, notranjo ministrico Vesno Györkös Žnidar in ministrom za gospodarstvo Zdravkom Počivalškom.

 

Oglejte si fotogalerijo na naši Facebook strani

Predsednik je ob begunski krizi znova izpostavil humanitarnost in solidarnost ter opozoril na integracijski vidik in varnostno razsežnost

Oznake: