Pripravljeni smo za volitve – gremo naprej, da bo #Boljezavse

Stranka modernega centra (SMC) je dokazala, da zna voditi vlado in kot poudarja predsednik SMC, dr. Miro Cerar je “aktualna vlada dokazala, da zna voditi državo in da zna povezovati.” Zato odhaja stranka na državnozborske volitve 3. junija po zmago.

SMC državljanom ponujajo razvojni program, ki samo še nadgrajuje ukrepe, ki so državo že v preteklih štirih letih potegnile iz krize in vzpostavlja še nove možnosti za še večji razvoj. “Pomembno je, kako bodo volivci ta naš razvojni program razumeli,” izpostavlja dr. Cerar.

V modro odeta SMC ekipa o programu, ki ljudem prinaša še kakovostnejše življenje že razpravlja z državljani na vseh delih Slovenije – med drugim so skupaj s sodržavljani zakorakali ob tradicionalnem 62. pohodu po Poti ob žici in se skupaj s sodržavljani poklonili spominu na enotnost in složnost pogumnih posameznikov, ki so med 2. svetovno vojno uspeli zrušiti žičnato ograjo italijanskih in nemških okupatorjev ter porazili sovražnika.

Na pohod v spomin na to hrabrost prednikov so se med drugim podali tudi kandidati za poslance SMC v volilnih okrajih v Ljubljani in okolici. Poleg predsednika, dr. Cerar, bo v Ljubljani kandidiral tudi podpredsednik stranke, dr. Milan Brglez. Poleg njega pa tudi pet aktualnih poslancev iz vrst SMC, dr. Dragan Matić (tudi predsednik državnozborskega odbora za kulturo), dr. Mitja Horvat, Janko Moderndorfer, Saša Tabaković, Simon Zajc in Dušan Verbič.

Njihove izkušnje pa želijo v poslanski skupini SMC v naslednjih štirih letih osvežiti in okrepiti tudi “novinci”: Monika Gregorčič, aktualni državni sekretar na Ministrstvu za infrastrukturo, Jure Leben, Anja Jankovič, Petra Ložar in Lucija Šenkinc, ki so se uradno javno predstavili ob robu sobotnega pohoda po ljubljanski Poti spominov in tovarištva.