Predsednik dr. Cerar: Saša Arsenovič lahko pri delu računa na vso podporo SMC!

“Saša Arsenovič zasluži nocoj dvojne čestitke: najprej za pomembno zmago, zatem pa za prepih, ki ga je v slabih dveh mesecih uspel zanesti v tisti del Maribora, ki je že pozabil, da se da mesto pomakniti naprej in na bolje. Želim mu, da veter, ki ga je ujel v jadra, obdrži tudi v prihodnje, ko ga čakajo težji in kompleksnejši izzivi, kot so bile volitve.

Pri tem lahko gotovo računa na vso mojo podporo in podporo mojih kolegic in kolegov iz SMC, ki smo ga zgodaj jeseni uspeli prepričati, da je v Mariboru čas zanj. A to ne bo pomenilo nič, če za njim ne bodo stale Mariborčanke in Mariborčani. Kajti: mesto so njegovi ljudje. In njegova prihodnost je svetla toliko, kolikor je v ljudeh živa volja, da del svojega znanja, časa in energije zastavijo za skupno stvar.

Zato je ključno in zame najpomembnejše sporočilo izida mariborskih županskih volitev to, da se je v vseh pogledih pomembno in veliko mesto v odločilnem trenutku zdramilo in rešilo spon domačijskega politikantstva. Prihodnost je sklenilo zaupati človeku, ki zna navdihniti z besedo, še bolj pa z dejanji.”

Iskrena hvala vsem, ki ste tudi v drugem krogu obkrožili številke pred kanditati #SMC. Čestitke vsem našim kandidatom za…

Objavil/a Stranka SMC dne Nedelja, 02. december 2018