Poslanka SMC Vesna Vervega organizirala srečanje z župani nekaterih podravskih občin

Poslanka SMC Vesna Vervega se je skupaj s predsednico lokalnega odbora SMC Pesnica Slavico Klemenčič in direktorjem DRSI Damirjem Topolkom z ekipo, udeležila delovnega sestanka z župani okoliških občin. Poslanka je, kot pobudnica in organizatorka srečanja, izpostavila prizadevanja stranke SMC za razvoj lokalnega okolja na področju infrastrukture.

Župani pa so izpostavili težave s katerimi se srečujejo na področju infrastrukture in prav tako poudarili za njih in za krajane prednostne projekte. Prav tako je g. Topolko z ekipo predstavil načrte in konkretne projekte DRSI, ki so v programu za to območje.

Odlični konstruktivni pogovori z izrazi zadovoljstva vseh, predvsem s strani županov, ki so pohvalili prizadevanja in pristop poslanke Vervege, ter vodstva lokalnega odbora s predsednico Slavico Klemenčič na čelu ter direktorja g. Damirja Topolka iz DRSI-ja. V vseh letih se še ni zgodilo, da bi se nekdo iz DRSI-ja na tak način prišel pogovarjat z njimi. Primer dobre prakse je pokazal kako malo je potrebno za sodelovanje in zadovoljstvo in dobrobit vseh.