Otvoritev poslanske pisarne v Škofji Loki

Poslanci SMC Irena Kotnik, Andreja Potočnik in Branko Zorman so skupaj s predsednico lokalnega odbora Škofja Loka Jožico Vavpetič Srakar danes otvorili novo poslansko pisarno v Škofji Loki, ki bo prav tako služila kot prostor delovanja lokalnega odbora SMC Škofja Loka. Otvoritve so se udeležili tudi drugi člani SMC, med drugim predsednik lokalnega odbora SMC Kranj Primož Terplan in predsednik lokalnega odbora Kamnik Aleš Lipičnik, podpredsednica lokalnega odbora Tržič Alenka Bradač, podžupan občine Škofja Loka Tine Radinja in mnogi drugi.

Predsednica Vavpetič Srakar je dejala, da “ne gre zgolj za pisarno in prostore, pač pa tudi za to, da omogočimo neposreden dostop do zakonodajne oblasti, saj bodo lahko ljudje s pobudami in problemi neposredno prišli do poslancev. To je tudi izhodiščna deska za pobude in vprašanja naših podjetij in agencij in zavodov z Loškega, saj bodo nedvomno lahko hitreje rešili kak problem in odprli kakšna vrata.”

Pred otvoritvijo je poslanka Irena Kotnik obiskala še podjetje LTH Castings, kjer se je pogovorila s predstavniki podjetja o potrebah industrije in izobraževanja, in Medpodjetniški Izobraževalni Center v Škofji Loki. Za tem si je ogledala tudi največjo gugalnico v adrenalinskem parku Storž.