Namestnik GS Horst Hafner: “Najboljši smo takrat, ko združimo energijo vsi v stranki, tako mladi kot starejši”

Namestnik generalnega sekretarja SMC Horst Hafner je ob ustanovitvi podmladka SMC mladi poudaril, da “smo najboljši, a to smo le takrat, ko združimo energijo vsi v stranki, tako mladi kot starejši”. “Želim in vas prosim, da stopimo skupaj, da smo drug drugemu prijatelj in pokažemo, da zmoremo Slovenijo pripeljati na pot blaginje. In ravno to si še posebej zaslužite mladi,” je zapisal.

“Spoštovani mlajše kolegice in kolegi.

Danes je pomemben dam za Stranko modernega centra, kakor tudi za vas, ki ste se zbrali na ustanovnem srečanju SMC mladi. Celotno vodstvo stranke in tudi sam si ves čas prizadevamo, da se v naše vrste vključi čim več mladih ustvarjalnih in inovativnih posameznikov, ki bi skupaj s starejšimi delali po načelih medgeneracijske solidarnosti in takšno pot predstavili volivcev leta 2018. Ravno na podlagi vizije, ki je blizu vse, tudi mladim, brezposelnim in starejšim, je začrtana pot pod vodstvom dr. Mira Cerarja. Zavedajoč se, da del začrtanih nalog stranka še ni dosegla, to ne sme biti izgovor, da smo začetniki ali da nismo imeli časa. Prepričani moramo biti, da smo najboljši, a to smo le takrat, ko združimo energijo vsi v stranki, tako mladi kot starejši.

Spoštovani, zaradi svoje zasedenosti se srečanja žal nisem mogel udeležiti. Želim in vas prosim, da stopimo skupaj, da smo drug drugemu prijatelj in pokažemo, da zmoremo Slovenijo pripeljati na pot blaginje. In ravno to si še posebej zaslužite mladi.”