Na dobrodelni nogometni tekmi na Jesenicah bosta tudi naša poslanka Maruša Škopac in predsednik LO Jesenice Miha Rebolj

V četrtek, 23. junija, bo na Jesenicah humanitarna nogometna tekma med ekipo Olimpikov in ekipo domačinov, v kateri bosta poleg naših vrhunskih športnikov nastopila tudi poslanka  Maruša Škopac in podžupan Jesenic in predsednik LO Jesenice Miha Rebolj, na projektu pa sodelujejo tudi nekateri naši člani in članice. Poslanstvo humanitarnega društva Olimpiki smo v SMC prepoznali kot nekaj zelo plemenitega in že nekaj časa sodelujemo pri njihovih prizadevanjih, da skozi svoje dejavnosti pridobijo sredstva za otroke tistega okolja, kjer se omenjene prireditve dogajajo. Njihove dogodke smo do sedaj podprli že v Izoli, Murski Soboti, Mariboru.

Tekma prihodnji teden je dobra priložnost za promocijo te humanitarne akcije in spoznavanje vseh, ki pri tem projektu že sodelujejo ter vse nove, ki bi se želeli pridružiti.

Ekipo Velikani slovenskega športa sestavljajo nekdanji vrhunski športniki, novinarji, glasbeniki, somišljeniki, … Na petem letošnjem dogodku se bodo torej ustavili na Jesenicah, kjer se bodo 23.junija ob 19. uri pomerili z ekipo Jeseniških legend, sestavljeno iz nekdanjih vrhunskih jeseniških športnikov, hokejskih reprezentantov ter drugih znanih Jeseničanov in Gorenjcev. S soorganizatorji pripravljamo pravi praznik humanitarne dejavnosti in športa.

13339678_1707584689505924_6179733844276885701_n