Minister Počivalšek na otvoritvi novega hotela v Šentilju: Nove zaposlitve in rast turizma

Minister za gospodarstvo, razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek se je skupaj s poslanko Vesno Vervega udeležil otvoritve novega hotela Mond v Šentilju in v nagovoru izpostavil, da inovativen pristop ter investicijo skupine Hit turizem, ki je projekt izpeljal v rekordnih desetih mesecih – od položitve temeljnega kamna do otvoritve.

Pridobitev je pomembna za lokalno okolje, ker prinaša nove zaposlitve in predstavlja dodatno spodbudo za rast turizma. Minister si je ogledal hotel in izrekel vso pohvalo nad arhitekturno umeščenostjo hotela v prostor, kot tudi samo opremljenost. Mond bo gostom ponudil namestitvene kapacitete kategorije štirih zvezdic za 80 gostov. Natančneje 35 sob in 5 apartmajev, ki bodo nosili imena različnih pojmov vinskega sveta, v njih pa bo gostom na voljo vinska ponudba s poudarkom na slovenski in avstrijski Štajerski. “Naj služi svojemu namenu in veliko poslovnih uspehov,” je še zaželel v svojem govoru.

Poslanka Vesna Vervega si je prav tako ogledala novo pridobitev in izrazila čestitke ter pohvalo investitorju za tako lep hotel, novo turistično prepoznavnost v občini Šentilj.