Mariborski poslanci SMC odslej še tesneje povezani z občankami in občani

Na podlagi pobud in izraženih želja občanov je lokalni odbor SMC Maribor skupaj s poslanci prilagodil uradne ure poslancev v poslanski pisarni v Mariboru. Poslanci SMC dr. Jasna Murgel, Ivan Prelog, mag. Branislav Rajić in mag. Bojan Krajnc, so vsak ponedeljek dosegljivi za občane mesta Maribor, da prisluhnejo njihovim zgodbam, predlogom, željam in pobudam ter tako prispevajo h kvalitetnejšemu življenju v mestu Maribor in v celotni Sloveniji.

Stranka SMC želi delovati skupaj z ljudmi za dobro ljudi, ali kot je ob otvoritvi pisarne povedal predsednik LO SMC Maribor, Andrej Špenga: »Ljudem z našo politiko odpiramo vrata, da se nam pridružijo na poti sprememb na bolje. S prostori v središču mesta želimo našo politiko izvajati tam, kjer je njen dom, med Mariborčankami in Mariborčani, za dobro Maribora in Slovenije«.

Z namenom še večje učinkovitosti in zagotavljanja kakovosti dela tudi na nivoju lokalne politike, so v LO SMC Maribor, z letošnjim letom uvedli tudi uradne ure mestnih svetnikov SMC v Mestni občini Maribor. Mestni svetniki (Marjana Bravc, Andrej Špenga, Helena Lukaček Kujundžić, Simon Trpin, Tina Tomažič in Damir Orehovec) pričakujejo občane mesta Maribor, da z njimi delijo svoje mnenje, pobude in predloge za spremembe na bolje v Mariboru in okolici, v pisarni lokalnega odbora SMC Maribor (Ulica 10. oktobra 4, 2000 Maribor), vsako sredo od 17. do 19. ure.

Prav tako so meščani Maribora vabljeni, da ob drugih dnevih obiščejo lokalni odbor in s svojimi predlogi prispevajo k boljšemu in kvalitetnejšemu življenju v mestu. Svoje predloge in pobude lahko Mariborčani lokalnemu odboru SMC Maribor posredujejo tudi preko elektronskega naslova maribor@lo.strankasmc.si ali na telefonski številki: 031 612 695 / 0591 24701 oziroma posredujejo na naslov pisarne lokalnega odbora: Lokalni odbor SMC Maribor, Ulica 10. oktobra 4, 2000 Maribor.

Uradne ure poslancev v poslanski pisarni Maribor:
VSAK PONEDELJEK
8.00 – 10.00 mag. Bojan Krajnc (bojan.krajnc@dz-rs.si)
10.00 – 12.00 Ivan Prelog (ivan.prelog@dz-rs.si)
12.00 – 14.00 dr. Jasna Murgel (jasna.murgel@dz-rs.si)
14.00 – 16.00 mag. Branislav Rajić (branislav.rajic@dz-rs.si)
Poslanka Ksenija Korenjak Kramar je ob ponedeljkih dosegljiva v pisarni SMC v občini Hoče – Slivnica (ksenija.korenjak-kramar@dz-rs.si)

Uradne ure mestnih svetnikov SMC
VSAKO SREDO od 17. do 19. ure