Lokalni odbor Lenart organiziral druženje s svetniki in svetnicami Občine Lenart

Lokalni odbor Lenart je v petek, 2. oktobra, pripravil srečanje vseh svetnikov in svetnic Občine Lenart. Po nagovoru predsednice LO Lenart Jožice Krajner je sledila še predstavitev Andreja Kocbeka, ki je predsednik Društva za razvoj podeželja “LAS Ovtar Slovenskih Goric”. Svetnikom je predstavil možnosti črpanja evropskih sredstev v novi finančni perspektivi.

LO Lenart SMC se je odločil, da organizira družabno srečanje, da bi se svetniki še bolj povezali in spoznali. “Vodila naše stranke so pravna država, inovativnost, trajnostni razvoj, družbena odgovornost in človekovo dostojanstvo. Verjamem, da so to tudi vaša vodila in da si vsi želimo, da bi naša občina bila bolj inovativna in odgovorna,” je uvodoma dejala predsednica LO Lenart.

Dejala je, da želijo z novimi idejami prebivalcem občine Lenart vrniti zaupanje vase in vsem zagotoviti prihodnost, zato je bil namen srečanja, da se med seboj še bolj povežejo in “pozabijo na politično pripadnost in delajo s skupnimi močmi za dobro občanov in občank občine Lenart”.

V lokalnem odboru želijo tovrstno prakso neformalnega povezovanja in druženja nadaljevati še naprej.