LO Šmarje pri Jelšah in poslanka Anita Koleša z novo poslansko pisarno: Korak h kvalitetnemu delu stranke na lokalni ravni

V torek, 31. maja, je v Rogaški Slatini potekala otvoritev pisarne lokalnega odbora LO SMC Šmarje pri Jelšah, ki združuje občine Bistrica ob Sotli, Kozje, Podčertek, Rogaška Slatina, Rogatec ter Šmarje pri Jelšah. Poleg LO Šmarje pri Jelšah bo pisarno uporabljala tudi poslanka SMC Anita Koleša, ki je v svojem nagovoru poudarila, da je poslanska pisarna pomemben korak naprej v razvoju lokalnega odbora ter indentifikacije stranke na lokalnem nivoju.

Z novo pridobitvijo bo lokalni odbor še bolj povezan z lokalnim prebivalstvom ter z njihovimi problemi. Pomembno je namreč, da imajo prebivalci možnost rednega in kvalitetega komuniciranja ter sodelovanja s poslanci obenem pa jim posredovati svoje ideje, predloge in pripombe. Kot poslanka SMC deluje v dobrobit vseh, ne glede na strankarsko pripadnost, zato bodo vrata vedno in povsod odprta za vsakogar, ki bi si to želel.

Poslanka bo imela uradne ure ob ponedeljkih oz. po dogovoru, medtem, ko bodo uradne ure lokalnega odbora vsako sredo oz. po dogovoru.