Dr. Simona Kustec Lipicer na okrogli mizi Kluba parlamentark: Politika prihodnosti mora biti odraz dobrih idej, vrednot in poguma

V Državnem zboru je danes potekala okrogla miza z naslovom Prihodnost in politika sta ženski, ki jo je organiziral Klub parlamentark. Vodja poslanske skupine SMC in predsednica Kluba, dr. Simona Kustec Lipicer je v nagovoru dejala, da je ”izjemno vesela, da danes organiziramo to okroglo mizo, saj verjamem, da je prav prenos znanja in izkušenj na mlade generacije, ki vstopajo v politiko, naša sestavna naloga in odgovornost. Politika prihodnosti mora biti odraz dobrih idej, vrednot in poguma. To je tisto, k čemur moramo stremeti vsi, ne glede na starost, spol ali katero koli drugo osebno okoliščino.”

Zbrane je nagovoril tudi podpredsednik Državnega zbora, g. Primož Hainz, na okrogli mizi pa so poleg predsednice Kluba med drugim sodelovale še nekdanji poslanki Nada Skuk in Sonja Lokar ter profesorica na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani, dr. Aleksandra Kanjuo Mrčela.