Andrej Špenga: Hvala za solidarnost in srčnost na tekmi za Mladinski dom Maribor

V mariborski Športni dvorani Lukna so Velikani slovenskega športa v soboto odigrali že 4. dobrodelno nogometno tekmo, tokrat je bil njihov nasprotnik Selekcija Štajerske, in sicer znani mariborski športniki, estradniki in politiki. Zbrana sredstva so preko organizatorja ŠD Olimpiki in njene predsednice Nataše Kadunc podarili otrokom iz Mladinskega doma Maribor. Tu imajo vso oskrbo ter pomoč pri vzgoji in izobraževanju, takšni dogodki, kot je bil sobotni pa popestrijo še njihov prosti čas.

Podporo štajerski ekipi je nudil tudi predsednik Lokalnega odbora  SMC Maribor Andrej Špenga, ki je dejal: ˝S tem se utira pot v smeri solidarnosti, za novo upanje, za dobro otrok. Ne moremo vsega čez noč postoriti, prav pa je, da s svojimi dejanji dajemo pozitiven vzgled za vse ljudi. Ob tem je potrebno iskreno zahvalo izreči predsednici ŠD Olimpiki Nataši Kadunc in drugim, ki so ji pomagali pri izpeljavi projekta. Vsi sodelujoči so s svojo energijo in srčnostjo poskrbeli, da sta človeško dostojanstvo in solidarnost varovani v dobrobit otrok. Iskrena hvala˝.

Prijeten večer z znanimi obrazi,  z dobrim odzivom Štajercev na tribunah Lukne in skupno druženje je pustil lep vtis, da smo vsi skupaj s srcem in dušo prispevali k še enemu uspešnemu dobrodelnemu projektu, od katerega bodo imeli največ otroci.

 

P1000348 (Large)